Professionele audio reparatie

Professionele audio reparatie door experts

Werkt uw professionele audio apparatuur niet meer naar behoren? Heeft uw apparatuur vaak last van storingen? Laat dan een professionele audio reparatie uitvoeren door onze experts. Wij beschikken over een full service ondersteunde technische dienst, die alles weet over audio apparatuur. Onze professionals bieden eigenlijk een technische dienst, reparatieservice en herstelafdeling in één. Ze adviseren u dan ook graag over het gebruik van uw apparatuur en het voorkomen van storingen. Dit is de reden waarom wij de naam ‘Technische Dienst’ hebben omgedoopt in ‘Support’. Een professionele audio reparatie wordt snel, vakkundig en met een persoonlijke service uitgevoerd. In principe repareren wij alle professionele audio- en lichtapparatuur, maar wij zijn gespecialiseerd in audio mengtafels van D&R, Dateq, Midas en Soundcraft. Meer weten over onze services? Neem gerust contact met ons op!

Sales

Professionele audio reparatie

 

 

Professionele audio reparatie: klaar terwijl u wacht

Op het gebied van professionele audio reparatie zijn wij officiële partner van AKG, BSS, Crown, D&R, DAS, Dateq, Electrovoice, JBL, Lexicon en Soundcraft. Bent u in het bezit van apparatuur van een ander merk? Grote kans dat wij het kunnen repareren, dus neem even contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden! Alle reparaties voeren wij uit in onze ruime werkplaats van 160M2. Voor de meest populaire Midas Venice modificaties hanteren wij een ‘Klaar terwijl u wacht’ service. Ook voor andere eenvoudige reparaties kunt u gebruik maken van deze service. Hiervoor is het van belang dat u even een afspraak inplant. Ingrijpendere reparaties proberen wij altijd zo snel mogelijk uit te voeren. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw defecte apparaat meteen op te sturen. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw apparatuur bij ons komt langsbrengen. Wilt u een afspraak maken voor professionele audioreparatie? Neem direct contact met ons of vul het aanmeldformulier in!

Rental

 

Ondersteunende services bij de aanschaf van audio apparatuur

Naast professionele audio reparatie staan wij bekend om ons assortiment met audio- en lichtapparatuur. In onze webshop hebben wij alvast een aantal aantrekkelijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor u geselecteerd. Heeft u vragen over onze producten, of wilt u hulp bij het maken van de goede keuze? Wij geven u graag vakkundig advies en zijn hiervoor goed bereikbaar. Werktijden van 9 tot 5 kennen wij niet, en dit geldt ook voor een professioneel geïnstalleerde geluidsinstallatie. De apparatuur die u heeft uitgekozen moet natuurlijk ook vakkundig geïnstalleerd worden. Ook dat nemen wij graag voor u uit handen, met dezelfde drive en passie voor ons vak. Neem een kijkje in onze webshop en profiteer van extra zekerheid met onze bekende DSA-AVL service inclusief 3 maanden garantie!

Neem contact op