Professionele audio apparatuur

Professionele audio apparatuur van A-merken

Op zoek naar professionele audio apparatuur met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Als full service bedrijf op het gebied van audio, video en verlichting hebben wij altijd een passend aanbod voor u beschikbaar. Er is keuze uit vrijwel alle A-merken en er zijn alvast een aantal aantrekkelijke producten voor u geselecteerd. Deze zijn geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik. Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze voor professionele audio apparatuur? Of het nu gaat om een simpele stekker of een volledige turnkey(knob) installatie, wij geven iedereen een onnavolgbare service en persoonlijk advies. Dus waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u om de juiste keuze te maken.

Al vele restaurants, discotheken, zwembaden, dansscholen en wellness centra zijn u voorgegaan. Kortom, wij leveren aan iedereen die op zoek is naar professionele audio apparatuur tegenover een uitstekende service. Op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg ons ook op Facebook!

Sales

Professionele audio apparatuur

 

 

Uw wensen worden vertaald naar geschikte, professionele audio apparatuur

Waar wilt u de professionele audio apparatuur voor gebruiken? Welke specificaties moet deze bezitten? En wat is uw budget? Deze vragen komen aan bod wanneer wij u advies geven over onze apparatuur. Wij nemen de tijd voor u om eerst helder op een rijtje te zetten wat uw wensen zijn. Op basis van uw budget vertalen wij deze naar passende apparatuur. Wilt u geen professionele audio apparatuur aanschaffen, maar liever huren? Dat is uiteraard ook mogelijk! Wij verhuren geluidsapparatuur van topmerken als Akg, Bose, Das, Nexo en Midas. Dit zijn allemaal zeer gerenommeerde merken in onze industrie. Het verhuurpakket omvat een breed assortiment materialen om elke productie, groot of klein, tot een succes te brengen. Bent u voor uw feest, partij of evenement op zoek naar professionele audio apparatuur? Vraag direct een offerte aan!

Rental

 

Professionele reparatie van audio- en lichtapparatuur

Naast onze webshop waar u terecht kunt voor de aanschaf van professionele audio apparatuur, zijn onze reparatie experts u ook graag van dienst wanneer uw apparatuur niet meer naar behoren werkt. Wij repareren alle professionele audio- en licht apparatuur, maar wij zijn ook gespecialiseerd in audio mengtafels van D&R, Dateq, Midas en Soundcraft. In onze ruime werkplaats van maar liefst 160M2 repareren of reviseren wij grote live- of recordingmengtafels.

Eenvoudige reparaties verrichten wij op afspraak terwijl u wacht. Voor professionele audio reparatie zijn wij dus ook uw specialist! Ook verrichten wij onderhoudsbeurten zodat de levensduur van uw apparatuur wordt verlengd. Dit doen wij snel, vakkundig en vol passie en bevlogenheid. Wist u ook dat wij ook geluidsinstallaties verzorgen? Vanzelfsprekend kunt u uw nieuwe geluidsinstallatie professioneel door ons laten installeren. Neem direct een kijkje in onze webshop en bestel uw apparatuur naar keuze!

Neem contact op