Geluidsinstallatie professioneel

Laat uw geluidsinstallatie professioneel installeren

Wilt u uw bij ons gekochte geluidsinstallatie professioneel laten installeren? Wij beschikken over een full service ondersteunende technische en onze reparatie experts zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor het laten repareren van verschillende soorten professionele audio apparatuur, maar ook voor de aanschaf ervan. Staat er binnenkort een verbouwing of (her)inrichtingsproject op de planning? Wij verzorgen graag de installatie van de geluidsapparatuur voor u. Hoe eerder wij in het verbouwingstraject worden betrokken, hoe mooier het uiteindelijke resultaat zal zijn. Verder werken wij samen met interieurbouwers om de installatie naadloos te integreren in uw nieuwe bar of wandmeubel. Wij spreken de taal van architecten en interieur adviseurs, zodat wij altijd komen tot een perfect eindresultaat. Uw geluidsinstallatie professioneel laten installeren? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sales

Geluidsinstallatie professioneel

 

 

Uw geluidsinstallatie professioneel geïnstalleerd

Onze werkwijze is gericht op een strakke afwerking en een mooi resultaat. In combinatie met een goede voorbereiding wordt alles netjes en snel geïnstalleerd. U kunt er dus op rekenen dat uw geluidsinstallatie professioneel wordt geïnstalleerd. Dit is niet alleen van toepassing voor de professionele eindgebruikers, maar ook voor een uitgebreid home install project bent u bij ons aan het goede adres. Naast het uitvoeren van installaties adviseren onze experts ook in het gebruik en voorkomen van storingen. Daarom hebben wij de naam ‘Technische Dienst’ omgedoopt in ‘Support’. Onze experts hebben namelijk veel kennis in huis en weten alles over professionele audio reparatie. Hierbij zijn wij helder in de kosten en kijken verder dan het probleem. Wilt u een afspraak maken het professioneel installeren van uw geluidsinstallatie of voor reparatie? Neem direct contact met ons op!

Rental

 

Huren van professionele audio apparatuur

Bent u op zoek naar professionele audio apparatuur om eenmalig te gebruiken op een event? Of heeft u al apparatuur, maar wilt u deze daarvoor uitbreiden? Hiervoor beschikken wij over een rijk uitgeruste verhuurafdeling. Wij verhuren speciale installaties die zonder bediening te gebruiken zijn. Bovendien zijn ze eenvoudig aan te sluiten. Onze geluidsapparatuur die beschikbaar is voor de verhuur bestaat uit topmerken zoals Sabine, Lexicon, Das en Denon. Dit zijn allemaal zeer gerenommeerde merken in de industrie. Bij het verhuren van audiomateriaal geven wij altijd advies op maat. Hierbij hanteren wij het ‘one stop shopping concept’, zodat u niet meer voor dat ene podiumdeeltje naar een ander bedrijf hoeft. Laat ons weten waar u naar op zoek bent of shop direct onze professionele audio apparatuur in onze webshop!

Neem contact op